Light and Wonder

Home » Light and Wonder: Jin ji Bao Xi: Endless Treasure
Met Jin Ji Bao Xi: Endless Treasure kunnen spelers de opwinding van een grote overwinning beleven.

Light and Wonder

Light and Wonder Gaming Group is een creatieve en fantasierijke organisatie die zich inzet voor het bieden van geavanceerde spelervaringen aan spelers over de hele wereld.

Het bedrijf werd opgericht in 1973 en is gevestigd in Las Vegas, Nevada.

Light and Wonder is snel een van de meest opwindende namen in de game-industrie geworden, dankzij een getalenteerd team van ontwikkelaars en de nadruk op gebruikersbetrokkenheid.

Light and Wonder

Dit zijn hun top 5 keuzes voor online casino’s

Rainbow Riches: Games in de Rainbow Riches-serie zijn extreem populair. Spelers kunnen zowel vertrouwde als frisse elementen verwachten in Rainbow Frenzy. Laat de kabouter vrijuit gaan en verzamel het goud.

Dancing Drums: Het enorme succes van de games in deze serie wordt voortgezet in Dancing Drums Prosperity. Het is mogelijk om een extra set rollen te krijgen met een extra set symbolen bij een willekeurige draai, waardoor het aantal mogelijke combinaties toeneemt tot 7.776.

Into the Storm: het spel Into the Storm moedigt spelers aan om te plunderen en te beroven. Totdat je de Into The Storm-bonus bereikt, zullen je handen vol respin-mogelijkheden zijn, met dank aan Walking Wild.

Flaming Tomatoes: het tweede deel in de Cash Shot-franchise heet Flaming Tomatoes. Door het Flaming Tomato-symbool op de rollen te verzamelen, kunnen spelers een beloningsladder beklimmen met 12 gegarandeerde prijzen in Cash Shot-spellen

Stash and Grab: Stash and Grab is een Brits georiënteerd gokautomaatspel dat een draai geeft aan de standaard bonusronde door gebruik te maken van het Hold and Win-mechanisme met een reeks modifiers. In dit actie-avonturenspel bestuur je een geharde bende criminelen terwijl ze proberen “The Gemstone Gallery” te beroven en weg te komen met zoveel mogelijk buit voordat het alarm afgaat en de politie arriveert.

Als geheel is Light and Wonder Gaming Group een bedrijf met een missie om spannende nieuwe games aan spelers over de hele wereld te brengen.

Light and Wonder is gestegen naar de top van de game-industrie dankzij de nadruk op technologische innovatie en spelersparticipatie.

De enorme catalogus van Light and Wonder heeft iets voor elk type gamer, of ze nu de voorkeur geven aan actie-, strategie-, rollenspel- of puzzelgames.

Place2bet wenst u veel succes!

Speel met mate. Geniet van het spel.