ZEturf sportwedden
3.8/5

ZEturf sportwedden

ZEturf sportwedden: Diepgaande berichtgeving over paardenraces
Speel nu
⚠ Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Home » ZEturf sportwedden

Met de verschillende soorten weddenschappen, symbolen, betalingsmethoden en klantenservice kun je met een gerust hart je weddenschappen plaatsen bij ZEturf.

Pluspunten
 • Alles over paarden op ZEturf
 • Betrouwbare Bookmaker
 • Tips & Tricks
 • Betalingen opties zijn uitgebreid
Minpunten
 • Geen casino-gedeelte

ZEturf sportwedden recensie

ZEturf Netherlands is een aanbieder van weddenschappen en paardenraces die een uitgebreid aanbod aan markten biedt aan gokkers uit Nederland. Ze zijn eigendom van ZEbetting & Gaming Nederland BV, die op 16 februari 2022 licentienummer 1600 heeft gekregen.

Het bedrijf staat vooral bekend om zijn diepgaande berichtgeving over paardenraces. Ze bieden zowel lokale Nederlandse races als internationale races aan. Ze hebben ook een brede selectie van andere sporten om op te wedden, waaronder voetbal, basketbal, volleybal en meer.

De lay-out van de website is goed georganiseerd, met verschillende handige tools die het voor spelers gemakkelijk maken om te vinden wat ze zoeken.

Naast de verschillende sporten om op te wedden, bieden ze ook waardevolle statistieken en tips. Deze kunnen spelers helpen vertrouwd te raken met de verschillende gokmarkten.

Naast traditionele weddenschappen biedt ZEturf ook een verscheidenheid aan opwindende nieuwe markten, zoals virtuele races, fantasiesporten en zelfs esports.

Ze bieden concurrerende kansen op alle markten en genereuze bonussen en promoties voor nieuwe spelers en trouwe klanten.

Bekijk alle promoties op Zeturf

Zeturf Nederland

Een uitgebreid overzicht:

Hoewel Runnerz in de loop der jaren in populariteit is gegroeid, is het sinds 2020 inactief op de Nederlandse markt. Dit komt door de overname van het Franse ZEturf. Zo is de merknaam Runnerz uit de online gokwereld verdwenen en is de look en feel van de website volledig onder handen genomen en aangepast aan de huisstijl van ZEturf. Hierdoor is er geen onderscheid tussen beide aanbieders.

Zowel ZEturf als ZEbet zijn websites voor sportweddenschappen die werden gebruikt. Ze hebben hiervoor gekozen omdat wedden op paardenrennen een bijzondere sport is. Informatie over de wedstrijd, de paarden en de jockeys die meedoen, wordt hier meestal verstrekt.

Dit alles in één website gieten resulteert in een rommelige website. Daarom is er ook gekozen voor twee verschillende websites. Deze ZEturf-recensie heeft alleen betrekking op ZEturf-weddenschappen op paarden.

Als we kijken naar de betrouwbaarheid van beide websites, is dit acceptabel. De Kansspelautoriteit heeft ZEbet en ZEturf Nederland licenties verleend, waardoor zij legaal kansspelen mogen aanbieden aan Nederlandse gokkers. Verder nemen ze voorzorgsmaatregelen om jou als gokker te beschermen, maar daar komen we later op terug.

Hoe werkt ZEturf?

Veel mensen moeten weten dat ZEturf eerder een totalisator is dan een bookmaker. Een totalisator berekent alle inzetten door de inzetten bij elkaar op te tellen.

De totale inzet wordt verdeeld over de winnende inzetten:

Bij ZEturf speel je per inzet, met minimale en maximale inzetten. U kunt maximaal € 250 per weddenschap inzetten en minimaal € 1 per weddenschap. Dit geldt niet voor alle weddenschappen.

Als u bijvoorbeeld inzet op een kwartet, kunt u tot € 1.000 inzetten op de totale inzet terwijl u het minimum op € 1 houdt. Er zijn verschillende minimum- en maximuminzetten beschikbaar, afhankelijk van de inzet.

Bekijk alle promoties op Zeturf

ZEturf Horse racing

Bonussen en promoties voor ZEturf

1. De welkomstbonus van ZEturf

Een ZEturf-recensie moet een sectie over bonussen en promoties bevatten. Als we bij ZEturf Nederland naar de actiecode kijken, zien we dat je een bonus kunt verdienen tot wel €60. Hier heb je echter volledige controle over. De bonus is verdeeld in twee delen: een stortingsbonus en een cashback-bonus.

Een stortingsbonus: Om in aanmerking te komen voor de stortingsbonus, moet u een minimale eerste storting van € 10 doen.

Een cashback-bonus: het tweede onderdeel van de welkomstbonus is het ingezette bedrag. Binnen 30 dagen na je eerste storting ontvang je 10% van je inzet terug tot een maximum van €30.

Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is op weddenschappen die binnen de eerste 30 dagen na uw storting zijn geplaatst.

Bekijk alle promoties op Zeturf

Je moet aan de bonusvoorwaarden voldoen om deze bonus te ontvangen:

 • De bonus is alleen beschikbaar om in te zetten en kan niet worden overgemaakt naar uw bankrekening.
 • De bonus wordt alleen toegekend aan spelers van 18 jaar of ouder die een account aanmaken.
 • Als ZEturf een dubbel account ontdekt, wordt de bonus teruggevorderd. Gokkers gebruiken dit vaak om de bonus meerdere keren te claimen.
 • De welkomstbonus kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of promoties.

Daarnaast biedt ZEturf regelmatig promoties voor nieuwe en bestaande klanten, zoals gratis weddenschappen, speciale bonussen op specifieke races of evenementen, en zelfs VIP-programma’s waar loyale spelers extra beloningen kunnen krijgen.

ZEturf welkomstbonus

2. Gratis inzetten op ZEturf

Er zijn ook gratis weddenschappen beschikbaar bij ZEturf.

Deze worden vaak gebruikt voor een specifieke vergadering, race of weddenschap. Deze optie verschijnt op je spelticket als je inzet op een koers die in aanmerking komt voor een gratis weddenschap. Dit wordt aanbevolen omdat de gratis weddenschap alleen kan worden gebruikt op zekere weddenschappen.

3. ZEmiles loyaliteitsbonus:

Het is ook mogelijk om te sparen voor gratis weddenschappen bij ZEturf.

Dit wordt verdiend door te wedden op paardenraces. Het enige wat je hoeft te doen is een weddenschap af te sluiten. Het is niet vereist om de weddenschap te winnen. Elke weddenschap die u plaatst levert u punten op in het ZEmiles-programma. Je kunt deze inwisselen voor gratis weddenschappen en kortingen op geselecteerde evenementen en races.

Enkele kernpunten:

 • 200 ZEmiles zijn gelijk aan €1 aan gratis speeltegoed. U kunt sneller sparen als u elke maand meer geld inlegt.
 • Als u meer dan € 500 inzet, ontvangt u 30% meer ZEmiles voor de rest van de maand.
 • Als u meer dan € 1.500 inzet, ontvangt u 50% meer ZEmiles voor de rest van de maand.
 • Als u meer dan € 2.500 inzet, ontvangt u de rest van de maand 100% meer ZEmiles.
 • Als u in minder dan 60 dagen heeft ingezet, vervallen uw ZEmiles.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze bonussen alleen kunnen worden gebruikt op weddenschappen die via ZEturf zijn geplaatst en niet bij derden.

Dit zorgt ervoor dat uw bonus correct wordt gebruikt. Bovendien kunnen deze bonussen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. Blijf op de hoogte van de promoties en bonussen aangeboden door ZEturf om hiervan te profiteren indien beschikbaar.

ZEturf-tips

Elke dag worden er nieuwe tips toegevoegd aan de ZEturf website. Deze worden verzorgd door een groot team van tippers, zoals Ed Kwarter, Eva Miles en Gert Tavson.

Hierdoor worden er elke dag meerdere tips gegeven. Deze geven inzicht in hoe u het meeste uit uw paardenrace-ervaring kunt halen.

ZEturf Nederland online registratie

Om een weddenschap af te sluiten, moet u zich eerst registreren bij ZEturf. We hebben een eenvoudig stappenplan gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe je een account aanmaakt bij ZEturf Nederland:

 • Ga naar de website van ZEturf Nederland en klik rechtsboven op Registreren.
 • U kunt dan kiezen tussen handmatige verificatie en verificatie via MiTrust.
 • Na registratie is een identiteitsbewijs vereist.
 • Zodra uw account is geverifieerd en geld is gestort, kunt u beginnen met wedden.
 • U moet 18 jaar of ouder zijn om een account bij ZEturf Nederland te registreren en te profiteren van hun bonussen en promoties.
 • Bovendien zijn alle bonussen en promoties onderhevig aan verandering en kunnen ze op elk moment worden geannuleerd.

Het is essentieel om alle algemene voorwaarden te lezen voordat u een promotie of bonus van ZEturf Nederland accepteert. Dit zorgt ervoor dat u begrijpt waarvoor u zich aanmeldt en helpt u om het meeste uit uw gokervaring met hen te halen.

Bekijk alle promoties op Zeturf

Hoe zet je in op ZEturf Nederland?

Een weddenschap plaatsen bij ZEturf is eenvoudig. Hoewel u niet kunt zoeken naar specifieke paardenraces, kunt u eenvoudig een weddenschap plaatsen.

Maar voordat we beginnen, zijn er nog een paar dingen waar we het over moeten hebben. Dit komt omdat ZEturf verschillende symbolen gebruikt.

We beginnen met de basis:

● Winnen: voorspel welk paard als eerste over de finish komt.
● 2e: Voorspel welk paard als tweede zal eindigen.
● 4 e: Voorspel welk paard als vierde zal eindigen.
● S4 (4 weddenschappen in 1): Speel een winnend, plaatsend, tweede en vierde paard.
● Head (Couple): Voorspel twee paarden die bij de eerste twee eindigen. De volgorde is hier optioneel.
● 2/4 (2 van de 4): Voorspel twee paarden die bij de eerste 4 eindigen. De volgorde is optioneel.
● Pla (plaats): Voorspel welk paard in de top 3 zal eindigen.
● Pk (Place couple): Voorspel twee paarden die bij de eerste 3 eindigen. De volgorde is optioneel.
● Duo (Duo): Voorspel welke paarden als 1e en 2e eindigen in de juiste volgorde.
● Tri (Trio): Voorspel welke 3 paarden in de juiste volgorde als 1e, 2e en 3e eindigen.

● Kwa (Quarter): Voorspel welke 4 paarden in de top vier eindigen. De bestelling is optioneel.
● Kwi (Quintet): Voorspel welke 5 paarden in de top vijf eindigen. De volgorde moet essentiëler zijn.

Zodra je je inzettype en symbolen hebt geselecteerd, kun je ze plaatsen.
ZEturf. Nadat u uw weddenschap heeft geselecteerd, verschijnt het wedformulier op het scherm. U kunt vervolgens het type weddenschap selecteren dat u wilt plaatsen en uw inzet invoeren. Als je klaar bent, klik je op ‘Place Bet’ en wacht je tot de race is afgelopen.

Gids voor paardenweddenschappen bij ZEturf

We kunnen wedden op een paardenrace nu we weten wat de symbolen betekenen. U kunt dit bereiken door de onderstaande stappen te volgen:

Stap 1: Op de homepage zie je paardenraces waar je direct op kunt wedden. Rechts, achter de paardenrace, staat het kopje ‘Wedden’.

Stap 2: Door hierop te klikken, kunt u de verschillende races bekijken die worden gehouden. U kunt vanaf deze pagina ook klikken op het kopje ‘Wedden’.

Stap 3: Nadat je een wedstrijd hebt geselecteerd, ga je naar de bovenkant van de balk en selecteer je de weddenschap die je wilt gebruiken. Hier kun je allerlei soorten weddenschappen plaatsen.

Stap 4: Na het klikken op het type weddenschap verschijnt aan de rechterkant een korte uitleg van wat de weddenschap inhoudt, samen met een spelticket. Het bedrag dat je wilt inzetten moet je dan hier invullen.

Stap 5: Zodra u het type weddenschap hebt bepaald, kunt u zowel het paard als de ruiter tikken. Afhankelijk van de inzet kun je ook meerdere paarden en menners selecteren. Uw weddenschap wordt aan de rechterkant samengevat.

Stap 6: Zodra u uw inzet heeft geplaatst, wordt het blok ‘Bevestigen’ ontgrendeld. Op dat moment kunt u de weddenschap bevestigen.

U kunt de weddenschap bevestigen en wachten tot de paardenrace is afgelopen als alles correct is.

App ZEturf / Mobiele Website

ZEturf heeft momenteel geen mobiele applicatie die u kunt gebruiken. Als u de mobiele website gebruikt, kunt u alleen wedden met uw mobiele telefoon.

Omdat het is gebouwd met HTML5, past het zich gelukkig automatisch aan uw apparaat aan. U kunt weddenschappen plaatsen met uw desktopcomputer, tablet, laptop of smartphone.

Bovendien is er in andere landen geen mobiele applicatie beschikbaar. U kunt ZEturf-weddenschappen op paarden alleen plaatsen via de mobiele website.

Betaalmethoden voor ZEturf

ZEturf Nederland is qua betaalmethoden vergelijkbaar met andere online kansspelaanbieders. Er zijn drie belangrijke betaalmethoden waaruit u kunt kiezen. Laten we eens kijken naar de betalingsmogelijkheden.

 • iDEAL
 • Mastercard
 • VISA-creditcard
 • Bankoverschrijving

iDEAL:

Allereerst is er iDEAL, de populairste betaalmethode in Nederland. Met deze betaalmethode kunt u tot € 15,- naar uw rekening overmaken. U kunt maximaal € 3.000 per keer storten. Helaas staat deze betaalmethode geen opnames toe. U kunt met deze betaalmethode geen geld op uw rekening storten. In dit geval is ook een bankoverschrijving vereist.

MasterCard

Vanwege de verwerkingstijd kan het opnemen van geld enkele dagen duren. Er is een minimale opname van € 20 en een maximale opname van € 3.000.

Prepaidkaart

ZEturf Nederland biedt ook een prepaidkaart aan waarmee je geld kunt storten en opnemen. Het voordeel van deze betaalmethode is dat het veilig is.

U moet de kaart eerst kopen bij een van hun deelnemende partnerwinkels en daarna kunt u deze gebruiken om geld op uw rekening te storten.

Bankoverschrijving: het is een must voor elke hierboven genoemde methode.

Het grote voordeel van alle hierboven genoemde betaalmethoden is dat er geen transactiekosten zijn.

ZEturf klantenservice

Je kunt altijd contact opnemen met de klantenservice als je nog vragen of zorgen hebt over wedden op ZEturf. De klantenservice is 7 dagen per week geopend van 08.00 uur tot middernacht (CET).

Je kunt ze bereiken via e-mail of telefoon. Bovendien hebben ze een live chat-optie beschikbaar op hun website.

Alle vragen worden snel en vakkundig beantwoord.

Conclusie

Wedden bij ZEturf is eenvoudig. Met de verschillende soorten weddenschappen, symbolen, betalingsmethoden en klantenservice kun je met een gerust hart je weddenschappen plaatsen bij ZEturf.

Dus ga je gang en plaats nu je weddenschap met ZEturf!

Succes!

 

 

Place2bet wenst u veel succes! Gok met mate

Check de Nederlandse topcasino’s

5,0 rating
Welkomstbonus:
Ontdek alle promoties op 777.nl
CLAIM JE 100% BONUS TOT €250!
*Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Deze aanbieding is alleen geldig voor spelers van 24 jaar of ouder bij het maken van hun eerste storting.
4,8 rating
Welkomstbonus:
Ontdek alle promoties op jacks.nl
CLAIM JE 100% BONUS TOT €100!
*Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Deze promotie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar of ouder. De minimale storting om de bonus te activeren is €10.
4,5 rating
Profiteer nu van de welkomstbonus:
Tot €711 welkomstbonus
100% bonus tot €711 vanaf je 1ste storting
* Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
De welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van 711 Casino en de spelers moeten 24 jaar of ouder zijn, geregistreerd in Nederland en mogen nog niet eerder een storting bij 711 Casino gemaakt hebben.
4,5 rating
Welkomstbonus:
ontvang € 10 gratis speeltegoed op onecasino.nl
CLAIM 50% bonus bovenop je eerste storting!
*Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Onze welkomstbonus wordt gegeven bij registratie en heeft een waarde van € 10,00. Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
4,5 rating
Free spins:
Ontdek de free spins op bet365.nl
Stort min. €10 om 50 gratis spins te ontvangen
*Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
*Bonus alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Free spins:
Ontdek alle promoties op livescorebet.nl
Speel het dagelijkse spel om tot € 750 aan prijzen te winnen
*Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Deze promotie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar of ouder. De minimale storting om de bonus te activeren is €10.
4,3 rating
Profiteer nu van de welkomstbonus:
Tot 150 free spins
50 free spins vanaf je 1ste storting
* Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
De welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van ComeOn Casino en de spelers moeten 24 jaar of ouder zijn, geregistreerd in Nederland en mogen nog niet eerder een storting bij ComeOn Casino gemaakt hebben.
4,0 rating
Welkomstbonus:
Ontdek alle promoties op tombola.nl
Krijg €50 bonus bij je eerste storting van €25 en speel met €75
*Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Spelers onder de 18 jaar kunnen sowieso niet deelnemen, maar geregistreerde personen tussen de 18 en de 24 jaar kunnen dat wel. Voor spelers van 24+ gelden minder strenge regels
Promoties en acties
De Grand Prix van Spanje is een absoluut hoogtepunt op de Formule 1-kalender.
juni 4, 2023
0 939
Moppen Bingo Wil je een hilarische avond beleven? Registreer hier Dan mag je de Moppen Bingo op ...
mei 26, 2023
0 702
OneCasino is een uitstekende keuze voor gokliefhebbers die op zoek zijn naar een veilig, betrouwbaar en plezierig ...
mei 24, 2023
0 920
Evolution Gaming blijft de normen verleggen en spelers verrassen met hun innovatieve live casinospellen
mei 23, 2023
0 786

Check de Nederlandse bookmakers

Profiteer dan nu van de welkomstbonus:
Tot 5x €10 gratis weddenschappen
+ profit boost & Jack's speciale gratis weddenschap
* Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
Alleen nieuwe spelers van 24 jaar of ouder, die een account hebben aangemaakt na 11 januari 2023, 12:00 uur komen in aanmerking voor deze promotie
Profiteer dan nu van de Welkomstbonus:
welkomstbonus van 100% tot €100
Check de promotiepagina voor speciale weddenschappen
* Registratie van een account op Bet365 is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder
⚠ Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Profiteer dan nu van de welkomstbonus:
Tot €250 gratis weddenschappen
Free Bet gelijk aan je eerste weddenschap tot €250
* Alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder.
De welkomstbonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers van LiveScoreBet sportwedden en de spelers moeten 24 jaar of ouder zijn, geregistreerd in Nederland en mogen nog niet eerder een storting bij LiveScoreBet sportwedden gemaakt hebben.
4,0 rating
Profiteer dan nu van de Welkomstbonus:
Stortingsbonus van 100% tot €100
+ bonussen voor gratis weddenschappen
* Registratie van een ZEbet account is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder
⚠ Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Profiteer dan nu van de welkomstbonus:
Stortingsbonus tot €30
+ Verdien freebets tot €30
* Registratie van een ZEturf account is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder
⚠ Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Nieuws over sportwedden en bookmakers
De Grand Prix van Spanje is een absoluut hoogtepunt op de Formule 1-kalender.
juni 4, 2023
0 939
Met Superodds kunnen spelers profiteren van verbeterde winstkansen en potentieel hogere uitbetalingen bij het plaatsen van hun ...
juni 3, 2023
0 916
Als u op zoek bent naar een eersteklas gokervaring in Nederland, zoek dan niet verder. Wij bieden ...
mei 27, 2023
0 823
De industrie werkt actief aan het verbeteren van de veiligheidsmaatregelen om witwassen en andere illegale activiteiten te ...
mei 25, 2023
0 771

ZEturf sportwedden Details

Storting methodes
Opnamemethodes
Opnamelimieten
Land beperkingen
Licenties
Talen
Valuta
Opgericht
Profiteer dan nu van de welkomstbonus:
Stortingsbonus tot €30
+ Verdien freebets tot €30
* Registratie van een ZEturf account is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder
Speel nu
⚠ Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
5.0
Betrouwbaarheid
3.0
Games en software
3.0
Bonussen & promoties
4.0
Klantenservice
3.8 Beoordeling
Casino’s
4,5 rating
Welkom bij 711: JOUW ONLINE CASINO
4,3 rating
ontdek verrassende providers en beleef het beste van ComeOn Casino!
4,3 rating
LiveScorBet Casino & live casino | Amusement gegarandeerd
4,3 rating
LiveScoreBet sportwedden: Zet je weg naar de overwinning in
4,0 rating
Tombola casino: expert in online bingo
4,5 rating
bet365 Casino & live casino | Een ongelooflijke spelervaring
4,5 rating
Bet365: straffe speler op de markt van de online casino’s
4,0 rating
Dagelijks aantrekkelijke Super Odds bij ZEbet in Nederland
ZEturf sportwedden
3,8 rating
3.8/5