Dice slots

Posts not found

No posts has been found. Please return to the homepage.

Dice slots

Het meest gespeelde type van slots in België. Deze dice slots zijn eigenlijk enkel maar in België te vinden momenteel. De oorzaak hiervoor is te zoeken bij onze specifieke Belgische wetgeving rond gokspelen en casino’s, die bepaalt dat bij een slots game in België bepaalde symbolen niet mogen gebruikt worden. Deze symbolen werden door dobbelstenen (dice) vervangen, waardoor een nieuw en uniek speltype ontstond.

Wat zijn de populairste dice slots?

Zowat alle gameproviders hebben wel een aantal dice slots in hun aanbod. Gezien de grote populariteit van dice slots is dit ook niet zo verwonderlijk.

Gaming 1 dice slots

Een van de bekendste game-ontwikkelaars, Gaming 1, biedt een aantal dice slots aan, waaronder Deal or No Deal, een spel dat is gebaseerd op een populaire tv-quiz en Take it or not, een variant van het gelijknamige dice game.

EGT dice Slots

EGT is bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van fysieke slot machines, maar recent ook een aantal dice slots heeft ontwikkeld die bij de liefhebbers heel goed werden onthaald: 20 Super Dice, 40 Super Dice en 100 Super Dice.

Holland Power Gaming Slots

Vaak gespeelde dice slots van HPG zijn Dice Shooter, Happy Dice en Jackpot Dice.

Amatic dice slots

Ook Amatic is mee en heeft enkele dice slots in het gamma zitten: Hot Seven Dice en Hot Scatter Dice. Hun spellen zijn relatief eenvoudig gehouden op visueel vlak en bevatten meestal slechts een basis aan bonussen en extra features, maar toch zijn deze slots heel populair.

WiMi dice Games

In de fysieke Belgische speelhallen blijft het machtige WiMi Games nog steeds overtuigend marktleider. WiMi Games, jaren terug opgericht door ‘bingokoning’ Willy Michiels, maar ondertussen, als onderdeel van Napoleon Games, verkocht aan Waterland, voorziet haar spelers van een aantal dice slots. De meest populaire zijn Multi Jackpot Dice en de Jackpot Spinner.

Slots met een jackpot

En jackpot winnen in een slot game kan op twee manieren: een vaste prijs of een progressieve jackpot. In tegenstelling tot de vaste prijs, neemt het bedrag van de progressieve jackpot telkens toe wanneer het spel wordt gespeeld, maar geen enkele speler de jackpot kan binnenrijven. Op het moment dat een speler de jackpot wint, wordt het volledige gewonnen bedrag aan de winnaar uitbetaald en wordt de jackpot terug op nul gezet.

Uiteraard is de progressieve jackpot de meest interessante vorm. Het kan een tijdje duren vooraleer een speler de jackpot wint, wat maakt dat het te winnen bedrag hoog kan oplopen. Aan de andere kant is de variantie veel hoger en is het uitbetalingspercentage veel lager.

Place2bet wenst u veel succes!

Speel met mate. Geniet van het spel.