Air Dice – Bank Robbers 4S – Online Dobbel Spel

4.5 /5

Air Dice – Bank Robbers 4S – Online Dobbel Spel Features

  • Bonus features
  • Mystery games
  • De mysterieuze kluis

Air Dice – Bank Robbers 4S – Online Dobbel Spel Information

  • Game Type: Online Dobbel Spellen
  • Software: Air Dice

Bank Robbers 4S

Het vaardigheidsspel waar je een bankrover bent die een bankoverval doet!

Blitz en Air Dice presenteren Bank Robbers 4S

Omschrijving Bank Robbers 4S

De game speelt zich af in de jaren 70 in een ‘Pulp Fiction’-achtige setting. De bank kan op 2 manieren worden overgehaald, door het Cashback Wheel te activeren en / of door het bonusspel te starten. Voor elk verloren spel spaart u een tegoed in het Cashback Wheel. Als je 40 credits hebt, draait het Cashback Wheel aan het begin van het volgende spel, waardoor je punten of Mystery Games (1-5) krijgt.

Druk op start om het spel te beginnen. U krijgt een willekeurige kolom van 3 symbolen te zien. De symbolen moeten in een van de 4 vakken worden geplaatst. Uw doel is om 3 dezelfde symbolen in een horizontale of diagonale rij te krijgen.

Blitz en Air Dice presenteren Bank Robbers 4S

Bonusspel

Als u 3 bonussymbolen op een winlijn krijgt, wordt het hoofdbonusspel gestart. Je hebt de kluis doorbroken en moet nu het geld uit de kleine geldkluizen halen. Dit doe je door kluizen op te blazen totdat de bankdirecteur je vraagt ​​om te stoppen met het vernietigen van zijn kostbare bank en je een aanbod doet om weg te gaan. Het is aan jou om te beslissen om het aanbod te accepteren of door te gaan met een grotere overval.

Er zijn 20 kluizen die allemaal een vaste geldwaarde bevatten, afhankelijk van je inzet, behalve één, de mysterieuze kluis. De mysterieuze kluis kan 1 tot 5 mysteriespellen bevatten! Tijdens Mystery Games worden alle prijzen in de prijzentabel van het hoofdspel de maximale winst, 100 × uw inzet! Je moet de drempel van 100 punten halen om te winnen. Mystery Games hebben geen invloed op geldprijzen.

Blitz en Air Dice presenteren Bank Robbers 4S

 

 

KLIK HIER voor de mooiste promoties op sportweddenschappen

place2bet.nl

Place2bet nodigt u uit op Facebook en Twitter!
Bedankt voor het vertrouwen in Place2bet

Rank Casino Bonus Rating Visit